Styrelsen

Här kan du läsa om Oxie Hundungdoms styrelse och kursledare, hur länge vi har hållit på med hundar och vilka utbildningar vi har m.m. Alla våra kursledare jobbar ideellt (gratis) och alla pengarna vi får in från våra kurser går raka vägen till er medlemmar 🙂

Linnea Andersson (Ordförande och kursledare)
bild (1)Ålder:
19 år
Erfarenheter: Är ej utbildad kursledare men har gått en hel del kurser tillsammans med min hund hos flera olika instruktörer, både på brukshundsklubben och privat.
Håller främst kurser inom: Lydnad och rallylydnad
Övrigt: Jag har en glad flatcoated retriever vid namn Coco. Under hennes fem år har vi hunnit med några allmänlydnadskurser, ett par tävlingslydnadskurser, några agilitykurser, en jaktkurs samt en viltspårskurs. Vi har också nosat lite på tävlingsbanorna inom lydnaden och plockat hem tre förstapris i lydnadsklass 1. Jag älskar att träna hund, prata hund och promenera hund och ännu roligare blir det tillsammans med andra, som på Oxie hundungdom.

Nina Ternby (Sekreterare och kursledare)Namnlös
Ålder: 22 år
Erfarenheter: Under de senaste åren har jag gått många kurser för olika instruktörer, och tävlat och tränat inom både agility, lydnad, rallylydnad och viltspår. Jag har också genomfört Kursledarutbildning steg 1.
Håller främst kurser inom: Lydnad och rallylydnad
Övrigt: Jag har två hundar, en långhårig chihuahua på snart 5 år som kallas för Shelby, och en shetland sheepdog på 3 år som kallas för Holley. Med dem tränar jag och tävlar i agility, lydnad, rallylydnad och spår. Jag håller även på en hel del med utställning. Detta är mitt första år i styrelsen och jag tycker redan det är jättekul och inspirerande att engagera mig i Oxie Hundungdom.

Mimmie Larsson (Kassör och kursledare)
Ålder: 2o årbild Erfarenheter: Jag är utbildad kursledare och hållit kurser åt Oxie Hundungdom sedan 2012. Har även gått en del kurser med min hund hos duktiga instruktörer. Här igenom har jag lärt mig mycket hur man kan hålla kurser på ett roligt sätt.
Håller främst kurser inom: Agility och valpkurs
Övrigt: Har en liten blandis mellan chihuahua, bichon frise och bichon havanais på 4 år, med namnet Leia. Har gått på massa kurser med henne som: valpkurs, lydnad, rallylydnad och agility. Jag älskar att träna med min hund som jag har gjort i 4 år, det känns som om du och din hund blir en. Genom att ha gått på Oxie Hundungdom, så har jag tyckt att det har blivit roligare att träna med hund med folk som har samma intressen.

Nathalie Andersen (Ledamot och kursledare)
Ålder: 20 årIMG_20130114_223800
Erfarenheter: Jag är utbildad djurvårdare och har gått lydnadsdressyr där bla. Rallylydnad och spårning ingick i min utbildning. Jag har även gått kurser som allmänlydnad och agility på brukshundsklubbar.
Håller främst kurser inom: Agility och lydnad
Övrigt: Jag har två hundar, en blandras mellan schäfer/border collie/labrador/vaktel på 3 år som heter Kira. Vi har tränat tillsammans under min utbildning i 3 år och även gått kurser som allmänlydnad och agility. Min andra hund är en australian shepherd på 6 månader som heter Nala. Vi har inte börjat med några kurser än men planen är att börja med agility. Jag älskar att träna med mina hundar och jag har lärt mig enormt mycket under min utbildning och hos mina kursledare.

Hanna Larsson (Ledamot)
Ålder: 16 år
Erfarenhet: jag är inte utbildad kurs ledare. Men jag har fått lära mig mycket av min kusin, sedan har jag gått lydnadskurser med min hund.
Övrigt: Min hund är en blandras mellan bichon frise och bichon havanais. Han heter Ludde och fyller 2 år den 7 april. Jag har gått två kurser med han, lydnadskurs och allmänlydnad. Jag är med i Oxie Hundungdoms styrelse och är en ledamot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s