Vad händer nu!?

Hösten är över och alla kurser är avslutade. Men inte slutar vi finnas på klubben för de. Måndagen den 19 december är det medlemsmöte. Då kommer vi fira jul på klubben, med en massa julbak både åt oss och våra kära hundar. Alla som kommer får självklart även en liten julklapp. Missa inte årets mysigaste dag på klubben. Anmälan görs till oxiehundungdom@hotmail.com senast 16 december.

 

Redan nu har vi planerat inför vårens kurser och kommer att ha inskrivning 23 februari 2012, 18.00-18.45. Kurserna vi erbjuder är valpkurs, nybörjar och fortsättnings rallylydnad, aktiveringskurs och fortsättnings agility. Mer info om respektive kurs kommer efter årsskiftet.
Samtidigt som Inskrivningen kommer vi att arrangera Årsmöte på klubben. Här kan du får chansen att vara med och bestämma vad vi skall arrangera för aktiviteter och tävlingar under kommande år. Eller bara komma och lyssna på vad som kommer att ske med klubbens framtid. Gör din röst hörd eller bara visa att du finns för klubben. Årsmötet startar 19.00 den 23 februari, så glöm inte det! 🙂

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR
OXIE HUNDUNGDOM

Det här inlägget postades i Aktiviteter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s